Pôžičky do 24 hodín

28.05.2011 17:34

Pôžičky do 24 hodín poskytujú finančné spoločnosti v nebankovom sektore a ide o najrýchlejšie vybavenú pôžičku. Pôžičku do 24 hodín si vybavíte cez internet čo značne urýchli a zjednoduší jej vybavenie. Bohužiaľ sú ale aj také spoločnosti, ktoré vyžadujem návštevu pobočky z dôvodu podpísania zmluvy. Iné spoločnosti využívajú kuriérskych služieb alebo návštevu obchodného zástupcu. Pôžičky do 24 hodín sú v súčasnej dobe najviac rozšíreným typom pôžičiek.
U menších súm dneska nie je problém hotovosť mať priamo na pobočke, alebo jej zabezpečiť napríklad z banky. Väčšina nebankových subjektov aj hotovostné platby ani nepoužíva, namiesto toho jednoducho prevedie peniaze na účet dlžníka, čo je často veľmi jednoduché. Pôžičky do 24 hodín tak v sebe zahŕňajú často aj práve onú spomínanú dobu na prevod peňazí. U väčších súm je sitácia trochu komplikovanejšia, pretože veriteľ môže mať s hotovosťou určité problémy. Lokálna pobočka napríklad nemusia mať kompetenciu pre uzatvorenie tak veľkého úveru. Dalo by sa povedať že veľkú pôžičku musí posvätiť niekto z vyšších miest. V každom prípade sa vždy počítajú pracovné dni a to je potrebné mať na pamäti. Ak budete o pôžičku do 24 hodín žiadať napríklad v piatok popoludní a veriteľ nemá v sobotu otvorené peňazí sa dočkáte až v pondelok. Chce si teda aj overiť ako je to s pripraveného peňazí
Vyberáme si nebankové pôžičky do 24 hodín
Najlepšie je vyberať zo spoločností, ktoré na našom trhu už nejakú dobu pôsobí a ktoré sú preverené tisíckami klientov. Ďalší ukazovateľ, ktorého by sme si mali všímať, je údaj o výške úrokov. Najlepšie je porovnať tzv RPMN ukazovatele, teda ukazovatele ročnej percentuálnej miery nákladov, ktoré nám hovoria, aký je pomer medzi požičanú sumou a sumou, ktorú spoločnosti musíme splatiť. V neposlednom rade je potrebné si overiť, či a aké poplatky sa na pôžičky do 24 hodín vzťahujú. Tie nám samozrejme pôžičku predražujú, takže musíme trochu počítať a zvoliť tú správnu spoločnosť.